Saturday, May 27, 2023

CASH REBATE - MAKAN VITAMIN PERCUMA

Assalamualaikum & Haiii 🫰🏻
Entri lepas Umi bercerita berkaitan Renewal mudah dengan Shaklee. Kalau masi ada yang tak faham boleh je contact Umi jangan segan2, umi tak makan orang 🤭

Umi tau ramai yang mesti tertanya-tanya macam mana boleh dapat makan vitamin percuma kan. Sebelum umi teruskan, umi nak share dengan korang jadual point dan angaran cash rebate yang korang akan dapat bila menjadi ahli Shaklee.

Angaran Cash Bonus Shaklee

Umi teruskan yaaa... Selepas menjadi ahli Shaklee korang boleh nikmati cash bonus yang Shaklee tawarkan. Angaran minima Cash bonus yang Shaklee tawarkan ialah RM25.00 dan maximum cash bonus pula infiniti. Lebih banyak belian lebih banyak cash bonus boleh dinikmati. Selepas tu dengan cash bonus tu bolehlah buat beli vitamin lagi. Belian vitamin dengan cash bonus yang Shaklee bagi tulah Umi maksudkan Makan Vitamin Shaklee percuma.

Jangan ambil vitamin untuk diri sendiri sahaja ya, kongsi dengan saudara dan rakan-rakan juga. Nanti bolehlah dapat bonus lebih banyak lagi. Disamping mereka pun mungkin boleh dapat Cash Bonus juga. Sama-sama boleh dapat cash rebate dan Makan Vitamin Shaklee Percuma.

Benda yang baik jangan diam2, kita kena share dengan keluarga dan semua. Untung-untung nanti mereka terbuka hati untuk sama-sama memgamalkan produk shaklee. 

Contoh Jumlah Cash Rebate Shaklee yang boleh membuat korang Makan Vitamin Shaklee Percuma 🫰🏻

Langkah mudah untuk mendapat Cash Rebate Shaklee (Makan Vitamin Shaklee Percuma)

1. Register sebagai ahli Shaklee
2. Ambil produk Shaklee
3. Kongsi Shaklee Effect dengan saudara, rakan dan masyarakat kebaikan produk Shaklee 
4. Buat belian produk menggunalan ID Shaklee
5. Dapat Cash Rebate dan boleh buat belian produk Shaklee menggunakan Cash Rebate daripada Shaklee.

Jika masi belum mempunyai ID Shaklee boleh klik sini untuk dapatkan ID Shaklee anda..

#NextLevelBlogging
#BlogMegaShaklee
#ShakleeThrive2023
#ShakleeTriumph2023

No comments:

Post a Comment

MENGAPA SAYA MEMILIH VITAMIN SHAKLEE